Trevlig lilla jul alla läsare!

Regn och blåst har minskat känslan av att det är lilla jul. Blåsten var så pass hård då jag var på jobbet, så vi fick t.o.m. byta marknadsplats för att produkterna skulle hållas på plats och inte flyga runt ”hela byn”. Funderade nog länge i morse om jag skulle åka på marknaden, eller inte. Med facit i hand är jag dock glad att jag trotsade blåsten och for. Jag fick träffa många trevliga personer, både kunder och andra marknadsförsäljare. Det som gör mitt försäljningsarbete spännande är då man inte kan förutse hur resultatet av en dag på en marknad, kommer att vara; kommer man få något sålt, kommer man inte. Och kommer man att få nya kunder för en längre tid?
Nu sitter jag och myser inomhus tillsammans med Simba, som inte alls vill veta något av regnet som smattrar på taket. Ljusstakarna lyser fint i fönstren, julgranen därute, likaså. Lite synd är det att det skulle börja regna just ikväll, då vi hade tänkt åka på julkonsert. Får hoppas att det kommer flera möjligheter. Så småningom ska jag avnjuta en kaffetår och en nybakt jultårta(eller julstjärna som vi också säger ibland 🙂 ). 

Lämna en kommentar