En solig dag..

har lyst upp min vardag idag. Har spenderat en del tid ute, på promenad både ensam och eftersom det var så fint väder, så gick jag hem för att hämta lite promenads-sällskap. Eller ensam och ensam..det var jag egentligen inte..för min kära Simba hade förstås bestämt sig för att hålla mig sällskap. Tyvärr kunde jag inte ta med henne då mitt mål för promenaden var lite för långt hemifrån, så hennes trägna försök att få följa med, så slutade med att jag fick se till att hon kom till sin ”barnvakt”.
Nåja, väl på väg till byn, så träffade jag på en annan katt som verkade vara pratglad, så hela promenaden tänkte nästan sluta med att jag skulle bli försenad till en överenskommen tid jag skulle befinna mig i byn. Men eftersom det är rätt känt i byn att jag har en sällskapssjuk katt, så verkade det inte vara ”hela världen” att jag blev lite försenad 😀
Efter promenaderna fortsatte jag vara sällskaplig med mina grannar, så eftermiddags-kaffet smakade extra gott då man hade sällskap.
Nu fortsätter kvällen med att kolla vad som finns i de lådor som jag fått från posten; spännande 🙂 Och i morgon får man se framemot ännu en arbetsdag, och då i ”Elvis-anda”, då vi kommer att få höra covers av självaste Elvis.

Lämna en kommentar