En helg fylld med fin gemenskap, men även tråkiga inslag

Veckan har inte varit något speciellt, så har känt att jag inte haft något direkt ”nytt” att skriva.
Helgen har dock inneburit både fina och sorgliga inslag.


Fredag kväll spenderade jag tillsammans med vänner på dansplatsen Waskia i Vasa då favoritbandet Donnez spelade upp till dans. Det var ett tag sedan jag var på dans, så det kändes på tiden. Och som vanligt då dessa ”gossar” gör entré så kan inte kvällen bli allt annat än lyckad. Kvällen avslutade vi med att ge en liten gåva åt en av dem, som så småningom tar andra vägar i karriären.


Gårdagen blev en lite sorgsnare dag då jag tillsammans med en del andra, tog farväl av en fin människa. Men även denna dag fick ett lite trevligare slut då jag fick besök av en fin vän på kvällen, en av många vänner som vet hur man uppmuntrar mig en dålig dag.

Idag har jag tagit det lite lugnt, nästan alltför lugnt. Tänk att man nästan ska få dåligt samvete då man tar det ”för lugnt” en dag..?

Avslutar dagens inlägg med länk till Donnez nya singel; Samma väg, samma tysta jag.

Lämna en kommentar