Artikel i Vasa Insider

Så var man i en tidning igen, så roligt då massmedia har nappat på att skriva om mitt företag MaskrosStina ? Jag har många gånger frågat mig själv under senaste tiden, är jag inne på rätt spår vad gäller företaget? Gjorde jag rätt i att grunda företaget?

Jag blir mer och mer säker på att jag gjorde rätt. För jag vill jobba med öka förståelsen för personer med funktionsnedsättning och försöka hjälpa till att få bort tabun kring alkoholmissbruk. Att det är inget att skämmas för att vara anhörig till en missbrukare, utan man ska kunna söka hjälp och få den, om man vill. Utan att behöva tänka på vad andra säger.
Samtidigt vill jag hjälpa personer i liknande situationer, genom att erbjuda samtalstjänst. För det som varit ytterst viktigt i mitt liv är att få tala ut om mitt liv med någon jag litat på och någon som varit proffessionell.

Samarbetet med tidningen Vasa Insider ( Vasa Insider ) har varit ett nöje. Jag kände 
direkt då jag fick svar på min förfrågan om de ville göra en artikel, att det här skulle bli en bra artikel. Och det blev den. Så, tack Peter Stolpe för samarbetet! (Då man berättar om sådana här saker i massmedia, så är det viktigt att allt blir rätt så inga missförstånd väcks.)

Lämna en kommentar