Antagen till studier

Först vill jag skriva lite angående mitt inlägg om Halloween, som verkade uppfattas som att jag förbjuder folk att fira det. Men, nej, det gör jag inte, vi lever i ett fritt land där alla får fira vad de vill. Min tanke bakom mitt inlägg var att det kanske skulle bli en ”aha upplevelse” att det kan finnas folk som blir skrämda av en del utstyrslar.

Men nu till dagens tema där jag tänkte berätta om vad jag kommer att göra nu i cirka 1,5 år, nämligen studera. Igår kom beskedet om att jag har blivit antagen YA där jag ska ta Yrkesexamen för företagare. Jag har sagt i flera omgångar att jag aldrig kommer att sätta mig på skolbänken mera, för det innebär inte att jag får något jobb heller fast hur många papper jag har.
Men fick jag höra om chansen att studera på läroavtal via eget företag, så då tänkte att jag kunde ta chansen. Så, få se då vad dessa studier kommer att medföra. Jag är taggad att börja på i alla fall och en bra mentor har jag och fått bra start med YA personal, så jag känner att jag har bra start på det hela.Peace and love som en kompis brukar skriva, ha en bra dag alla! ?

Lämna en kommentar