Adaptive Cross Fit träningen är igång

Ja, då var jag igång igen med Cross Fit träningen efter lite ledighet. Och lika kul har det varit de gångerna vi har haft det efter ledigheten. Jag verkar ha hittat min andra träningsform förutom dansen ? Eftersom det har blivit lite mindre dansande för mig, så är det bra att jag har Cross Fit istället.

Förra söndagen var ett utmanande pass då jag tränade en del på golvet, som jag inte är van vid. Jag var också rädd att mina ben inte skulle klara av det. Men, det gick bra. Tack vare hjälpande händer så kom jag mig ner från rullstolen och upp igen. Under själva övningarna hjälpte vår ledare, mig.

För övrigt var förra veckan en vecka med många träningar, med ståträning, simning och så Cross Fit, på programmet. En rätt ”häftig” vecka, med andra ord. Lite ”efterdyningar” känner jag av, men inte såsom jag befarade.

Under våren kommer jag att försöka jobba på de muskler jag nu har märkt ska behöva tränas. Så, kanske då våren är här är jag i bättre i skick. Åtminstone tror jag det, med tanke på hur kroppen reagerat hittills på träningen.

Lämna en kommentar