Träningens del i ens liv

Huff, vad tiden går snabbt ibland..den här månaden har det varit full rulle med både jobb men även trevliga fritidssysselsättningar, därför har jag inte hunnit/orkat blogga. Ska se, kanske jag ger en mera tillbacka-blick åt er läsare såhär efteråt, av vad jag pysslat på med de senaste veckorna.


Men nu till vad jag tänkt skriva om idag..nämligen träningens del av mitt liv. Träningen har en rätt stor del i mitt liv och har så haft det hela mitt liv; jag simmar, jag rider(för att bl.a. hålla bra balans) och jag besöker gym då och då. Ibland kan jag känna att det blir för mycket av tränande, men då tar jag bara det lite lugnare någon vecka så börjar jag intensivare igen. Och det som gör att jag trivs med träningen är alla fina terapeuter jag får samarbeta med. Vi kan skratta tillsammans, prata allvarliga saker och göra en del upptåg, vilket förstås höjer upp trivsamheten under den tiden vi är tillsammans.


Idag var en sådan dag då jag besökte gymmet, vilket jag inte gjort på ett tag nu. Och det märktes också i min kropp. Jag behövde inte ta i mycket för att det skulle kännas i kroppen. Så nu får det bli ändring i det, nästa vecka hoppas jag igen få möjlighet till att besöka gymmet.

Lämna en kommentar