Tiden rusar iväg..

och sedan sist har det varit både en tyngre period i mitt liv, men också många fina inslag. Den här senaste veckan har kretsat en del kring psykisk hälsa; hur viktigt det är att man vet hur man gör för att må psykiskt bra, inte bara för stunden utan även längre perspektiv. Men, det är inte bara viktigt att personen i fråga själv vet vad som är bäst för honom, utan även samhällets kunskap kring vad psykisk ohälsa är, är oerhört viktigt för att den som lider av det ska få den rätta hjälpen/stödet och förståelsen.
Så i torsdags begav jag mig på en liten dagsresa norr i Österbotten som slutade med en fin stund på restaurang o. shopping i Vasa. På kvällen kände jag att jag andats ”annan luft”.
På helgen fick jag äran att funktionera på MI:s 50 års jubileum, med fint program, servering och en utställning över vad folk har pysslat med på dess kurser. Här nedan visar jag lite ”smakprov”. ”Chokladpralinen” fick också på sig sina ”sommarskor” tidigt en morgon. Jag trodde inte själv jag skulle komma mig iväg till kl. 8 en helg, men det gick bra 🙂
Veckan började med en träff med mina kamrater från tiden då vi gick till Erfarenhetsexperter inom psykisk ohälsa och missbruk. Det blev en givande och trevlig träff, vilket resulterade i många fina ”input”. Och igår blev det en smått spännande resa till jobbet då den där ”taka-talvi” som brukar komma varje år, infann sig. Men, det gick bra i alla fall. Och idag har jag jobbat hemma så jag har inte behövt vara ute i blåsten och regnet som varit.
Om jag i egenskap av Erfarenhetsexpert inom psykisk ohälsa och missbruk, kan hjälpa er på något sätt, så hör gärna av er.


Lämna en kommentar