En annorlunda förmiddag

Vet inte vad som tog åt mig i morse, men mitt i allt hade jag ledig tid tills jag skulle åka i jobb. Det brukar höra till ovanligheten att jag inte behöver stressa eller överhuvudtaget ha någon ledig tid innan jag skall någonstans en förmiddag. Så då passade jag på att ta en liten promenad innan jag satte mig i bilen för att åka norrut. Det kändes skönt med lite frisk luft innan jag skulle sitta instängd i några minuter.
På jobbet var det full fart redan då jag kom, trots att jag kom dit tidigare än vanligt. Så det var bara att sätta igång med dagens arbetspass som innebar att uppdatera föreningens Facebook sida och även loppisets FB sida. Föreningen som jag jobbar med, har nämligen ett loppis och på dess FB sida lägger jag bl.a. ut bilder på lite av urvalet som finns. Idag var sommarkläderna prio ett, vinterkläderna lades bort för att ge plats åt sommarkläder för både barn och vuxna.
Efter jobbet fick jag mig en välbehövlig massage. Mina axlar och armar tycker inte så riktigt om alla gånger då jag kör rullstolen så ofta, så då är det skönt att få massage på dem ibland. Väl hemma fortsatte jag med träning i form av stående i min ”stå-stol”. Nu blir det så småningom att söka sig till sängs och vänta på en ny, trevlig arbetsdag.

Lämna en kommentar