Svenskspråkig skolning, Avon Cosmetics

Då och då har vi som har kundnumer i Avon Cosmetics, haft svenskspråkig skolning lite överallt i Finland(t.ex. i Vasa). Men nu var det dock ett tag sedan sist.

Därför var det roligt då vi kom på idén att ha online skolning, där vi gick igenom nyttig information om den aktuella kampanjen och så gick vi också igenom våra sidor som vi har, vi som har kundnummer. Kort sagt, nyttig information för att ut det mesta av att ha kundnummer i Avon.

Vill du veta mer om Avon Cosmetics? I så fall, gå in på http://www.avon.fi Eller vill du ha egen kundnummer och därmed få fina erbjudanden m.m.? Då kan du gå in på den här sidan och anmäl intresse: https://start.avonsuomi.fi/fi/stina-oesterbro?fbclid=IwAR39It-KP7lyKPaLy_zsyEIjh1pN3SXDORrWL4NdNV_OWgbNW6yPyJZZUi4 (Ni behöver inte sälja produkterna, fastän ni har egen kundnummer, utan ni kan också köpa produkterna åt er själv.)

Eller föredrar ni att köpa dem via mig, så går det också bra. Maila mig på stiniz77@gmail.com så skickar jag katalog åt er. (Om du är kund men inte har kundnummer, så kan du nu också få dina produkter till närmaste postkontor, om du beställer för minst 30 euro, utan extra kostnad. Det gäller till sista maj.)

Lämna en kommentar