Rullstolsbanan på Friluftslördag vid Norrvalla, Vörå

Idag förbereder jag mig för en arbetsdag i Vörå. Imorgon bär det av till Norrvalla för att ge intresserade möjlighet att köra rullstol.

Det som var mest spännande vad gäller förberedelserna så var hur jag skulle få 3 rullstolar packade i min bil 😀 Men, det gick bra. Under en hel del funderande och en del skratt, så ”vips” hade jag och min personliga assistent det fixat. Ja, vi t.o.m berömde oss själva efteråt, då vi var så duktiga 😉

Det gck så bra att packa in, så det verkar t.o.m som att jag inte behöver någon extra hjälp då jag åker i morgon, utan det är bara att packa in rullstolen jag sitter i(den 3e av de jag ska ha med), och åka iväg. Nu kanske ni funderar om jag ska vara utan hjälpande hand hela dagen där. Nej, i Vörå möter en personlig assistent upp, och hjälper mig under dagen där. Så det är fixat 🙂

Det är mycket att tänka på då det ska förberedas t.ex. en arbetsdag eller annat jag ska ut på. Det ska ”klaffa” med eventuell personlig assistans, det ska förberedas så jag kan göra så mycket som möjligt själv o.s.v. Så, jag är glad då jag ser att allt ”går vägen”.

Jag kommer att lägg ut en film på Rullstolsbanan på MaskrosStina och Äventyrsrullaren sidorna på både Facebook och Instagram under kvällens lopp, välkommen att kika på den!

Och välkommen till Vörå imorgon! https://www.folkhalsan.fi/evenemang/evenemang/friluftslordag-pa-norrvalla/

Lämna en kommentar