En dag anordnade av rullstolsbana i Vörå

I lördags begav jag mig i arla stund till Norrvalla i Vörå, ”Chokladpralinen”(min bil) packad till max, för att delta i Friluftslördag. Med i bilen fanns bl.a 3 stycken rullstolar(en egen att sitta i + 2 som potentiella rullstolsåkar fick låna) + material till rullstolsbanan som jag ordnade där. Ja, mina hjälpande händer hade ganska fullt upp att få allt i/ur packat kan jag säga 😀 😉 Men med gemensamma krafter(jag hjälpte till att packa med assistenten så gott jag kunde), så gick det bra.

Vädret var blåsigt men annars fint. Det höll på i fyra timmar, och första delen av dagen var rätt lugnt på banan. Men på eftermiddagen började folk komma. Det var allt från barn, ungdom till vuxna som tog chansen att prova köra banan som jag hade lagat.

Under dagens lopp hade vi också fina diskussioner med både de som kom till verksamhetspunkten och med min personliga assistent. Det är roligt att prata med folk i mitt jobb, jag möter många fina människor.

På hemvägen leverade jag lite produkter som kunder hade beställt, innan jag slutligen kom hem där en personlig assistent mötte upp och det var dags att packa ur bilen innan jag tog kväll.

Nu kanske någon reagerade på att jag skrev att en personlig assistent mötte mig hemma..Det var nämligen så den här dagen att jag hade inte samma assistent med mig i Vörå som hemma. Hen jag hade på Norrvalla, kom dit från annat håll, och här hemma kom en som bor nära mig.

Det är bra att ha assistenterna utspridda lite, tycker jag. Det innebär bl.a att jag lever ett lite mera självständigt liv då jag inte har någon hjälpande hand bredvid hela tiden.

Lämna en kommentar