Rekord under helgens Cross Fit träning

Igår var det dags att träna Cross Fit igen tillsammans med andra kursdeltagare i Vasa. Och, vet ni vad..Jag lyfte rekord :O Jag lyfte 11 kg, vilket jag inte gjort någon gång förut(som jag minns i alla fall) i mitt träningsliv 🙂 (Fråga inte mig varifrån kraften kom, för det vet jag inte..Den bara kom från ingenstans 😉 )

Nästa söndag är det dags igen att träna tillsammans med de andra, få se då om det blir något rekord igen. Om inte, så kommer jag troligtvis att minnas gårdagens träning en längre tid. För det var en smått häftig känsla, måste jag erkänna.

Under dagens lopp fick vi också prova på nya träningsövningar, vilka inte var av den lättaste varianten. Men, det ska inte vara för lätt heller då man tränar, då blir det ju ingen träning, eller hur?

Tyvärr kan jag inte ladda upp videon här på bloggen, annars hade ni fått se rekordlyftet. Men, jag kommer att lägga upp det på Youtube på min Äventyrsrullaren kanal, så småningom. Så, håll utkik där under veckan om ni vill se klippet.

Lite andra bilder ser ni här. Det är bilder från en övning som var ny för oss, men det kändes helt okej att utföra den.

Lämna en kommentar