Cross Fit rekord igen, den här gången 2 st. :)

Ja, den här söndagen for jag inte heller hem tomhänt utan rekord. Idag blev det t.o.m 2 rekord, ett mindre och ett större. Det största var att jag lyfte 14 kg, vilket var 3 kg mera än i söndags. Det andra var att jag hade 3 kg:s hantlar, som jag annars haft 2 kg. Så där verkar det också ”gå framåt” 🙂

Jag måste nog helt ärligt säga, jag vet inte hur jag har de här krafterna..Men, tydligen finns dom.

Nästa vecka är det sista gången för den här perioden, men idag fick vi höra att vi har möjlighet att fortsätta ännu till slutet av juni. Så, jag ska fundera nu till söndagen hur jag ska göra. Liten sugen är jag nog att ta 2 ggr. till. Det är så bra gäng som jag tränar med, och jag märker hur bra det är för kroppen. Så, kanske jag tar 2 ggr till juni..får se…

Men, nu ska jag ta det lite lugnare någon dag. På torsdag blir det lite träning också, då jag ska sitta på en häst igen. Det ska bli roligt, det är längesen sist.

Hoppas alla får en fin vecka!

Lämna en kommentar