Oj hoppsan..

vilken tillströmning till min blogg efter gårdagens inlägg om artikeln i VBL 🙂 Tack för att ni tagit er tid att läsa, hoppas också att så många som möjligt haft möjlighet att läsa den. Jag fick nämligen nys om att det gick inte att läsa den från länken jag hade i inlägget, vilket var synd.

Vad har hänt idag då? Jo, idag har det varit en rätt tung dag, om jag skall vara ärlig. Vet ni, ibland kommer dagar då man hela dagen väntar att det ska bli kväll och man får krypa under täcket. Idag har det varit en sådan dag. Orsak? Ja, jag vet faktiskt inte, det blev bara så och det är att försöka acceptera och hoppas på att morgondagen blir lättare. Imorgon bär det, för övrigt, av till Närpes på erfarenhetsuppdrag. Mera om det i senare inlägg.

Det som burit upp dagen är vänner och kollega/arbetskompisar. På eftermiddagen spenderade jag nämligen några timmar med en del flykting-vänner och hjälpte dem med sina läxor. Det är lite spännande, jag som inte gått i skola på några år 🙂

Det här jobbet kom jag över efter att kommunens Vänstuga Spiron slog igen dörren på oviss tid. Det är tills vidare, men är glad att jag kan hjälpa till då det behövs.

Eftersom det är ett jobb istället för min arbetsinsats på Spiron, så är det här ett jobb med s.k. flitpeng(x antal euro/dag, inte x antal euro/timme). Men lite klirr i kassan ger det i alla fall 🙂Lämna en kommentar