Erfarenhetsuppdrag med tema vänskap

I onsdags bar det av med taxi till Närpes där jag hade ett erfarenhetsuppdrag. Vi var flera som åkte iväg, därav blev det taxi istället för att vi skulle köra efter varann. Ni vet, det är trevligare om man flera i bilen. Och så blev det, diskussionen var på hög nivå redan vid påstigning till avstigning och det som diskuterades var lite allt möjligt.

Det är alltid smått nervöst då jag skall på uppdrag, men med facit i hand så kanske jag inte behöver få den känslan..? För det slutar alltid med att det blir fina stunder.
Så även den här gången då jag besökte Vänstugan Svalan. Jag bad i början av tiden att jag ville ha diskussion, att det skulle inte vara bara jag som skulle prata. Och så blev det, en fin diskussion kom till stånd redan från början.
Vikten av vänskap var temat, och jag berättade vad vänner och familj betytt för mig enda från barnsben. T.ex då mina syskon tog mig med som 6 åring på min första dans.
För att få en lite allvarligare sida på det hela, så berättade jag också lite negativa händelser jag varit med om då det gäller kamratskap.
Det som kanske var lite speciellt för det här uppdraget jämfört med de andra jag varit på, så var att jag fick också en och annan tankeställare. Så, summa sumarum, det blev en s.k ”win-win” diskussion.

Tack alla som kom och lyssnade på mig!
Lämna en kommentar