Nu finns Äventyrsullaren på Youtube

Fotograferad tillsammans med maskrosor

Ännu ett mål har uppnåtts i företaget; igår la jag ut första videon på min Youtubekanal Äventyrsrullaren: https://www.youtube.com/watch?v=o1uO0j7A3Eg&fbclid=IwAR2kwxzIo_gXH3TynHmidEYfZNQWN481PaX0JcMjaIfiHDuCOwWRjWsEdO4 Välkommen att följa mig där också. Jag hoppas att vädret håller sig fint, så kan det bli många videofilmer i sommar, vem vet 🙂

Då vi filmade videosnutten som jag har ut på Youtube, blev det en del km körda med rullstolen. En del sträckor körde jag själv, och en del sträckor tog jag hjälp av min personliga assistent. Så både hen och jag fick lite träning den dagen, men precis som jag nämner i filmen, så gick det lättare att rulla tack vare det extra hjulet som jag hade monterat på rullstolen.

Om någon vecka planerar jag att ta steget ut till nästa mål, så håll utkik så får du se vad som är på gång 🙂

Med en önskan om en fin helg till alla!

Lämna en kommentar