Mitt företag MaskrosStina 1 år idag :)

Kaffe med hembakt äppelkaka till.

Idag har jag haft äran att fira mitt företags första års födelsedag, och det gjorde jag tillsammans med en som har varit stöttepelare i hela mitt liv, nämligen min mor. Vi dukade upp fint med servett och så åt vi god äppelkaka till kaffet.

Ja, tänk att det redan har gått ett år som jag har jobbat har jobbat som erfarenhetstalare inom företaget. Och roligt har det varit, trots att det har varit smått utmanande också, inte minst p.g.a Corona som mitt i allt dök upp.

Men, hursomhelst, så är jag glad och tacksam över att jag får jobba med något som värmer mitt hjärta. Nämligen att sprida kunskap om hur det är att leva i rullstol, både vad gäller negativa synvinklar men även positiva(om man kan kalla det så..då jag berättar om mina äventyr som jag gör i rullstolen..).

Under året har jag mött många fina människor; alltifrån kunder och samarbetspartners till andra stöttepelare. Inte minst min familj och mina vänner har betytt mycket, både under det här året men också i resten av mitt gångna liv. Tack vare de så har jag en hel del att berätta om då jag föreläser, skriver blogg etc.

Så, tack alla för att ni finns vid min sida!

Födelsedagsselfie med en avslappnad katt i bakgrunden.

Lämna en kommentar