Intervju inom det stora företags projektet

Häromdagen var det dags att ställa upp som intervju objekt. Filmare och intervjuare var Valeria Kayava och hennes en assistent (https://www.valeria.fi/?fbclid=IwAR3a3o65DWqZGgW7w27UevU8meLjuhCNOveMJ5JYsHBJbFWxe2hvTl6yt7Y) Resultatet ska sedan användas i det stora företagsprojektet som jag har på gång. Även en av mina personliga hjälpare blev intervjuad.

Frågorna var av olika slag, de handlade bl.a om vad jag vill uppnå för mål med mitt företagande. Och det är bl.a att öka förståelsen för den funktionshindrades liv och att även få ut budskapet att ”ingenting är omöjligt” trots att man lever med funktionsnedsättning. Bara man har stöd och hjälp från resten av samhällets invånare. Det kräver bara lite mera planering ibland, för att få saker och ting att fungera.

Flera personer ska intervjuas ännu, innan intervju delen är avklarad. Bl.a en intervju med en av mina kompisar och en företagar samarbetspartner är inplanerad.

Vidare så går hjärnan ”på hög varv” för det mesta, för att komma på idéer på vad annat man kan hitta på för att göra projektets slutresultat så lyckat som möjligt. Så, än är det inte färdigt med projektet, på en lång tid 😉

Lämna en kommentar