Hur få medlemmar-FSD skolning i Helsingfors

I slutet av januari åkte jag ner en helg för att delta i en kurs som FSD(Finlands Svenska Socialdemokrater r.f) ordnade, där huvudsyftet var att lära oss hur vi ska värva nya medlemmar till våra lokalföreningar(Jag var utsänt av Korsnäs Socialdemokrater r.f).

Det blev en trevlig och informativ skolning, där bl.a Steven Frostdahl från Nykarleby och statsministerns speciella medarbetare Dimitris Qvintus, föreläste.

Ja, det var en bra helg på många sätt, men vädret hade kunnat vara bättre. Det var grått och trist, regnet kom ner mest hela tiden. Som tur, så bodde vi ganska nära tågstation, så vi hade inte långt avstånd på det viset att köra med rullstolen i regnet. Och till platsen där skolningen hölls, tog vi taxi.

Men, jag ångrar inte att jag for, tack vare all den nyttiga informationen vi fick ta del av och tack vare den fina stämning som rådde bland de jag hade runt mig. Att nätverka med andra i samma parti, men olika lokalföreningar, kan ge ett och annat bra tips också som man kan ha nytta av i egen lokalföreing.

Hotellrummet på Sokos hotell Helsinki var bra anpassat också, så jag kunde klara mig själv ganska långt, utan att behöva hjälp av min personliga assistent som jag hade med.

Lämna en kommentar