Helgen som gått..

har varit en helg med fina vänner, både gamla och nya bekantskaper. Fredagen började jag med att jobba på Spiron´s första träff för året. Samtidigt fick jag mig en ordentlig träningstur eftersom det hade kommit en del snö. Så då jag kom hem satt jag och allvarligt funderade vart min kondition har försvunnit :O Jag måste nog försöka börja ”ta mig i kragen” och träna mera, annars kan det bli ”pannkaka” av min kondition. Så nu får det bli mera rullstolskörande, mera dansande, så det så!
På kvällen började jag längta tills nästa dag, eftersom jag såg att man planerade en träff för medlemmar ur en Facebook grupp som jag är med i. Det skulle vara så kul att få träffa andra medlemmar, så då blev det att börja kolla upp läget med sällskap. Sagt och gjort, på lördag kväll for vi iväg i snöyra och bilen full, till Bock´s Corner i Vasa(ni vet det där nya ölbryggeriet..) Där spenderade jag några timmar med både gamla nya, trevliga bekantskaper. Jag kände mig riktigt glad och nöjd efteråt att jag for trots vädret som rådde. Orsakerna var många till varför jag trivdes, men åtminstone känslan av att bli en del av gruppen direkt och att vetskapen av att man hade sällskap av vänner och inte av personliga hjälpare, som jag oftast har haft med mig då jag varit någonstans.
Söndagen var det dags för ännu en trevlig dag med fina vänner då jag bjöd på lite salt tilltugg. Så trots att det inte blev så riktigt många timmar sömn, var jag pigg och alert då jag steg upp för att börja fixa i ordning. Senare kom en kompis och hjälpte till också, vilket resulterade i att även förberedelserna blev extra trevliga att göra, tack vare en del glada skratt. Och inte var skratten direkt som bortblåsta när resten av gänget steg in i lägenheten…
Kort sagt, det har varit en helg som jag kommer att minnas tillbaka på med ett leende på läpparna. Tack alla som deltagit i den!

1 reaktion på ”Helgen som gått..”

Lämna en kommentar