Började min ”på egen hand” träning

Idag blev det en tur ner till byn, jag var smått fundersam först om jag skulle orka eller om jag skulle ta bilen. Men, det gick bra i alla fall. Enda ”kruxet” kom då jag kom ner till byn då man hade lämnat snö på gångbanan, så det blev att göra en liten omväg. Känns smått irriterande att folk inte tänker på en sådan sak när de skottar snö.
Vad annat har jag hittat på..jo, jag har haft besök av ”frissan”, så nu ser jag ut som folk igen i håret 😉 Det är så bra då servicen kommer hem till en, det underlättar min vardag en del. Vidare så har jag hunnit med att göra ännu ett steg närmare ”chokladpralinen”, d.v.s. en ny bil, som jag hoppas står på gården inom vårens lopp. Nu blir det att äta lite av de varma smörgåsarna jag fixade till igår, sedan får vi se vad jag hittar på. Åtminstone lite läxläsning borde jag göra inför skoltimmen i morgon.

Här nedan tänkte jag dela en artikel som visar lite hur det kan se ut då jag går på krogen:
http://na.se/nyheter/orebro/1.3437475-krogbesok-kan-stota-pa-hinder

Lämna en kommentar