Fortsättning på ”temat Sträck ut din hand”

Min vecka har fortsatt lite på temat ”Sträck ut din hand”. I onsdags var jag nämligen, i egenskap av Erfarenhetsexpert inom psykisk ohälsa och missbruk, på diskussionstillfälle med diverse föreningar och yrkesmän som kommer i kontakt med klienter med psykisk ohälsa eller missbruksproblem. Dagens diskussion gick ut på att fundera på hur vi kunde samarbeta bättre kring problemen. Du vet, tillsammans är vi starkare.

Jag är glad att det har utbildats flera Erfarenhetsexperter inom området psykisk ohälsa, för jag tror och hoppas att vi kan hjälpa till i det förebyggande arbetet kring psykisk ohälsa, med hjälp av våra egna erfarenheter. Åtminstone kan man försöka sträcka ut sin hand åt behövande…

Om du eller någon du känner vill ha kontakt med mig som Erfarenhetsexpert(mitt område är att leva med funktionshinder samt anhörig till alkoholmissbrukare(både aktiv drickare och nykter alkoholist)), så maila mig på stinao77@hotmail.com   Jag kan komma och diskutera både i grupp och med enskilda personer. Hör gärna av er så diskuterar vi mera!

Lämna en kommentar