En dag med både djupa diskussioner och goda skratt

Så har man då överlevt en dag igen med lite tyngre inslag, nämligen att ha flera terapier på samma dag. Men idag gick det i alla fall lättare än vad jag hade förväntat mig, så det är jag glad för.
Efter att jag hade varit på diverse terapier, blev jag bjuden på kafferep i den härliga september solen. En fin stund där jag bl.a. fick veta lite om hur jag var som liten; en lite envis tjej som inte gav sig före jag fick tag på en sak som jag absolut skulle ha, om det så skulle ta mig flera minuter innan jag nådde fram till målet. Nu tänker kanske någon av er läsare som känner mig ”utan och innan” att..ja-a..inte har du nu ändrats så mycket på den punkten, inte 😉 Nej, det kanhända att jag inte gjort. Fortsättningsvis kan jag vara rätt envis av mig, om jag är på det humöret. Vilket är förstås kan vara på både gott och ont.

Som sagt, dagen har varit lite tung, men efter att ha fått ha en liten stund på kvällskvisten med goda skratt, så kan jag somna nu med ett leende på läpparna.

Lämna en kommentar