En spännade tur med min bil ”Chokladpralinen”

Yes, jag klarade det!

Ja, sådär såg ”Chokladpralinen” ut igår då jag kom hem från Närpes, en hemresa jag kommer att minnas! Jag har, vad jag minns, aldrig förut kört i sådan vägföre som igår. Snön vräkte ner, plogbilarna hann knappast inte med sitt jobb, vilket resulterade i att vägen var full med snö. Dessutom yrde det snö förstås då jag mötte andra fordon eller hann ifatt någon. Så utsikten var lika med noll ibland.

Men, trots att jag flera gånger hann tänka”få se hur det här slutar”, så slutade det lyckligt. Och det är jag tacksam över. Hem kom jag med min personliga assistent sittandes på passagerarsätet, undrar om hon var nå rädd under färden?

Jag hade nog tanke på att inhibera mitt besök till Närpes igår, då jag hörde vad som var på gång vädermässigt, men jag hade ett viktigt ärende inbokat som jag inte ville boka om. Istället valde jag att övningsköra i vinterföre, vilket också kan vara bra att göra då och då 🙂

Nu blir det dock en tid framöver som det kommer att bli utmanande att köra rullstolen utomhus, innan den här snön är borta. Få se vad som hinner hända under den tiden?

Med det skrivet, så önskar jag nu en fin helg till er alla!

Lämna en kommentar