En helg på kommande som är tung för många…

Ja, långhelger är för det mesta extra tunga om man inte mår bra psykiskt. Och kanske det kan bli ännu värre den här påsken p.g.a rådande Corona situationen, vem vet.

Jag själv har kunnat tycka att långhelger har varit tunga förut. Speciellt före jag började trivas bättre med att vara ensam. Nu går det ”någotsånär” att vara ensam, men ändå känner jag just i år att det skulle vara trevligt med lite sällskap av någon kompis.

Men vad skulle man kunna göra då, då allt är stängt och inga officiella påskbrasor får tändas på? Ja, den frågan funderade vi på med en kompis för en stund sedan. För hos mig kan vi inte samlas, eftersom vi har rekommendation att inte ta hit besök till vårt boende område(vilket jag respekterar.) Så, vi får se vad vi hittar på.

Jag vill avsluta med att skänka en tanke till alla, små som stora, som har en extra tung helg framför sig. Som inte bara har Corona viruset som drabbar en. Jag hoppas att ni får en så bra helg som möjligt, och kom ihåg att ni är inte ensamma. Det finns officiella ställen dit man kan ringa för att få hjälp, även högtids helger. Jag själv tar emot samtalsklienter igen fr.o.m tisdag. Välkommen att höra av dig fr.o.m då, om du behöver prata av dig.(Kontaktuppgifter hittar du på min hemsida www.maskrosstina.fi)

Lämna en kommentar