En helg med god mat, trevligt sällskap och ABBA konsert

Helgen som gick alldeles för fort var en helg som jag trivdes från att den började tills den var slut. Jag började den på så vis att jag begav mig till Närpes för att spendera några timmar där med trevliga vänner och god mat. Lunchen fick Vänstugan, som Psykosociala föreningen Svalan har, koka. Där blev det också nybakad chokladmuffins till kaffe.  Och på kvällen bar det av på tacobuffé. 


Lördagen bestod av bl.a en trevlig och medryckande konsert med svenska Super Trouper. Som namnet säger så sjöngs/spelades det ABBA låtar i cirka 1,5 h. Konserten var så bra, så jag var smått hes då jag åkte hem p.g.a att jag sjungit med 😀 
Söndagen blev lite lugnare, den dagen bestod av ett litet politiskt möte samt ännu en gång lite restaurangmat. Denna gång på Seaside i Rangsby, det var att passa på att åka dit före dom stänger för säsongen.


By the way, så kan jag rekommendera både Vänstugan, Seaside och Oneil´s Kitchen om man vill och äta i Närpes någon gång. Man kommer bra in med både manuell och elrullstol till alla nämnda ställen. Om man vill äta på Vänstugan kan det dock vara bra att beställa dagen före man anländer dit, så de vet att man är på kommande.

Jag minns inte när skulle haft en sådär bra helg senast, en helg jag kommer att minnas, tror jag.Lämna en kommentar