Träff med en coachHäromdagen var jag på ett möte som kommer att bli ett spännande återkommande en tid framöver nu. Jag träffade nämligen en livsstils coach som ska försöka hjälpa mig framåt i sådana saker som jag anser mig ”stampa på ställe” med. Jag kom i kontakt med Pia då vi gick på samma kurs, och kände redan då att hon kan vara en som kan ”pusha” mig framåt i livet.

Och det känner jag ännu, efter den första gången. Det blev redan då en intressant timme med henne med tankar kring bl.a utvecklande av mitt företag men även att starta ett företag kring erfarenhetstalar ämnet.

För att hon skulle kunna hjälpa mig vidare, så började jag med att rita balanshjulet i mitt liv. Balanshjulet innehåller bl.a. den ekonomiska biten, fritiden m.m. i mitt liv. Och döm om min förvåning då jag redan då blev förvånad över mig själv då ritandet fick mig att börja tänka efter.

Så, jag tror att resultatet kommer att bli bra, bara jag ger det tiden som behövs och tänker efter lite vad Pia och övningar jag gör med henne, vill säga mig.


Härmed önskar alla läsare en fortsatt fin helg!

Lämna en kommentar