En dag på vägen med både nya och gamla bekantskaper

Igår var det åter dags för längre terapi dag, då jag hade min ”Närpes dag” innehållandes 2 st. terapier. Jag kör ihop vatten och lymfa-terapi så det skall bli mindre körande. Igår fortsatte dessutom färden till Malax efter terapierna då det var dags för styrelsemöte innehållandes intervjuer där vi träffade personer som var intresserade av att jobba inom Psykosociala föreningen.

Det som kanske inte händer varje terapi-dag, men som hände igår var att jag körde med 3 olika chaufförer, eftersom mina tider inte riktigt ville samverka med min vanliga chaufför. Men, det gick också bra. Men just en sådan här dag så får man återigen känslan av tacksamhet att inte behöva beställa en bil via en taxi-central. Den dagen hoppas jag att jag inte behöver uppleva, måste jag säga.

Då jag kom till dagens möte var jag rätt mör i kroppen, men det hjälptes upp rätt fort tack vare trevliga möteskollegor som lockade fram dagens goda skratt hos en, och det då bara p.g.a. ett litet bingo-spel 😀

Lämna en kommentar