En äventyrs vecka

Den här veckan som snart är slut, har jag varit på flera äventyr;

I onsdags for jag, tillsammans med en personlig assistent, och grillade korv tillsammans med Psykosociala föreningen Träffpunkten, till Malax. Och då de andra for hem igen, så passade jag på att gå en liten runda i skogen för att njuta av det fina vädret och naturen. Den turen bjöd på lite höga höjder och fina blomster.

Under dagen blev det många skratt men också allvarliga diskussioner. Vill ni se foton/videon därifrån, så ska ni hålla koll på Youtube kanalen och Instagram kontot Äventyrsrullaren.

På torsdagen var det dags att åka och träffa Emppu, en av de hästar som jag har ridit på under den tid jag fick ridterapi bekostat av FPA. Tyvärr har det avslutats, så det var extra roligt att få träffa honom i torsdags och ta en liten ridtur. Förutom att jag red på honom, så skötte jag om honom en stund(borstade honom) och ledde honom ur stallet.

Foton/videon från den dagen kommer också att finnas på Äventyrsrullaren på Instagram och Youtube.

Lämna en kommentar