Deltagande i Ninni galan i Åminne Folkpark

I lördags deltog jag i en fin gala i Malax, nämligen Ninni galan föreningen U.S.M ordnade i förmån för Ninni-barnen(även kallade Maskrosbarn). D.v.s barn som har föräldrar som lider av t.ex. alkoholmissbruk och/eller psykisk ohälsa.

Kvällens kock: Restaurangen vid Åminne Folkpark

Det var en fin och känslosam kväll med många fina uppträdande(både dans- och musikunderhållning ingick i programmet) och god mat. Bl.a fick vi höra många gripande berättelser av Ninni barn.

Som anhörig till alkoholmissbrukare(jag har haft flera alkoholmissbrukare runtomkring mig under årens lopp), kändes det hedersvärt och viktigt för mig att få vara med och bl.a fira att U.S.M har jobbat i 15 år för att göra de här barnens liv till ett bättre och tryggare liv genom att bl.a ordna träffar för dem. Det känns varmt i hjärtat att veta att jag nu, tack vare att jag gav ”en peng” från mitt företag MaskrosStina, är med på ett hörn och ger lite guldkant i de här barnens vardag. En vardag som är kantad att oro och osäkerhet.

Skulle du också vilja stödja det här arbetet? Gå då in på föreningens hemsida: https://www.missbrukarvard.fi/medlemskapdonationer?fbclid=IwAR0xRKQqLABQrq48MAMFPn28i-5bdau7cDdxlNahbEhNDI0kFlq5Pi0cgSY

Lämna en kommentar