Data-paus

Så var jag mera online igen. Jag förde datorn på service igår kväll, därför blev det ingen tid för bloggande. Men nu har jag fått tillbaka den och i bättre skick, vilket känns skönt.
Annat som jag pysslat på med dessa dagar..ja, det har varit 2 dagar med många terapier; jag har hunnit med både samtalsterapi, ridterapi och vattenterapi. Så nu känner jag mig riktigt ”terapiad” från topp till tå 🙂
Det här med terapier är på både gott och ont. Mestadels gott förstås, men jag har också lärt mig att man måste hitta balansen mellan ”terapi-livet” och resten av livet. Som det känns nu, så har jag hittat den balansgången, trots att det ibland kan ”strula till sig”. Men då försöker jag tänka som så..jag har inte varit den kvinnan jag är idag, om jag inte haft mina terapier.
Förutom ”terapiandet” så har jag också jobbat en del med mitt Avon Cosmetics jobb. Igår anlände 3 paket fulla med produkter, så bl.a. det har sysselsatt mig idag. Imorgon fortsätter jag med det. Är verkligen glad över att jag hittat det här jobbet, det ger så mycket då man får jobba med det, inte bara ekonomiskt utan även socialt och annars meningsfullt.
Dagens foto får bli av mina 4-benta vänner som fick ostbricka som kvällsmål.Lämna en kommentar