Dagen har gått i social media´s sällskap

Så har en ny vecka börjat, en vecka där jag inte har mycket inbokat, för ovanlighetens skull. Så den här veckan tänker jag ha en hel del ”egen tid”, där jag försöker få saker och ting gjort hemma.

Och veckan började jag med att bl.a uppdatera mina Facebook sidor som har att göra dels med mitt försäljningsjobb och dels sidan där jag lägger ut material som härrör mitt jobb som erfarenhetsexpert(Stina, erfarenhetsexpert inom psykisk ohälsa och missbruk heter sidan om någon är intresserad av att följa den).

Annat som jag gjort under dagens lopp är att jag gått med i Twitter, jag har hört att det kan vara intressanta diskussioner där. Så min förhoppning är att kanske kunna vara en del av diskussion som gäller t.ex. funktionsnedsättningar. Min användarnamn där är @Erfarenhetsstina.

Men nu börjar ögonen gå i kors känns det som, så nu säger jag god natt och välkommen att följa mig på FB och Twitter!

Lämna en kommentar