Både sociala och arbetsdagar

Både idag och igår har jag försökt vara både social men även en ”flitig arbetsmyra”. Och är lite stolt över mig själv, jag har fått mycket gjort trots att jag inte heller direkt stressat. Kanske det var de där 12 timmars sömn på en natt, som behövdes? Jag vet inte.

Hur som helst, så har jag hunnit med jobba med både mitt kontorsassistent jobb samt mitt försäljnings-jobb. Jag har bl.a. försökt göra förbättringar i min ”försäljnings-blogg”.

Emellan arbetsstunderna hann jag igår vara ut på en liten biltur till Vasa flygfält med en kompis som ville provsitta min ”nya” bil. Det har varit svårt att hitta tid som skulle passa, men nu blev det av.

Idag har jag varit en sväng till byn där de hade Matmarknad idag. Där blev det att äta pizza-buffé på Matbiten tillsammans med bekanta. En buffé jag rekommenderar andra att äta också då det dukas fram igen. Före jag fortsatte färden hemåt passade jag på att köpa lite grönsaker till helgen av Tomatbutiken som har sitt huvudsäte i Taklax, Korsnäs.

Härmed önskar jag mina läsare en trevlig midsommar!


Lämna en kommentar