Att slita sig loss från/utmana sina begränsningar

Ja, det är inte lätt. Men det är det som jag gör lite då och då i mitt rullstolsburna liv. Vilket jag också behöver göra för att inte bli stilla sittande hemma i en rätt liten lägenhet med minimalt socialt liv. Jovisst, jag har mina två fyrbenta fröknar som ger liten social bit i mitt liv, men det är också viktigt att ha socialt liv med människor.

Igår fick jag höra av en god vän och hjälpande hand att jag är en person som inspirerar andra att göra just det; slita sig loss och utmana sina begränsningar. Att få höra så fina ord gör att man får kämpar glöd och fortsätta slita sig loss och utmana. Och jag är tacksam att jag har hjälpande händer; både avlönade och vänner, som hjälper mig att göra det.

Nu har sommaren just börjat, och det betyder att det är lättare att röra sig utomhus. Så, få se vad den här sommaren för med sig.


Lämna en kommentar