Att ge tips åt andra i liknande situation som en själv

Ja, det är roligt. Och ännu trevligare blir det då man i efterhand kan få höra att man gett bra tips åt en åhörare på en föreläsning eller gruppdiskussion.

Jag har varit anlitad i några sådana uppdrag som erfarenhetstalare; både som föreläsare men mest i gruppdiskussioner. Det som är extra trevligt med gruppdiskussioner är den gemytliga gemenskapen man får, då det är en mindre grupp. Som åhörare har det varit t.ex. personer med funktionsnedsättning eller långtidsarbetslösa, och tipsen har kunnat vara t.ex. hur jag håller upp ett glatt humör eller hur jag klarar av en del vardagliga problem som kan komma då man är rullstolsburen.

Vill du också att jag kommer och berättar om sådana saker? Hör av dig, så planerar vi in vad som passar just Din grupp!

Nu önskar jag alla en fin helg! Min helg kommer att gå ut på kundbesök, social samvaro men också vila.

Lämna en kommentar