An Dream day


Nä, jag skall inte skriva på engelska ikväll fastän rubriken blev så 🙂

Orsaken till att jag började med engelsk rubrik så är att jag i förra helgen deltog i ett Dream Future Event tillsammans med många andra. Bl.a. fick vi tips på hur man kan tänka positivt fastän livet kanske inte i sig känns så lätt. De här tipsen kom Jessica Träsk med, en 18-årig stark tjej om man frågar mig.
Andra som föreläste var t.ex. mental tränaren William Rönn som berättade för oss hur de största motgångarna kan bli de största gåvorna. Och som huvudföreläsare fick åhörarna lyssna på Christoph Treier. Tyvärr kunde jag inte närvara då han var ”på scen”, men jag hoppas få en ny chans till det. Jag har någon gång varit och lyssnat på Christoph och fått många fina ”aha” upplevelser tack vare honom också.
Ylva Ekblad berättade om sina äventyr på teaterscenen. Hon berättade bl.a. att vi som sitter i teatersalen som åskådare är ”påtittade”, skådespelarna ser allt vad man gör från scenen. Så nu får man hålla sig ”i skinnet” då man snart ska sitta som publik i en teatersal 😉
Tack vare Stefan, som föreläste om stress, så fick vi bra information om stressen som många av oss kan känna av ibland.

Det som var lite speciellt med dagens föreläsare var att den yngsta var 18 år och den äldsta 88 år. Och båda kom med sina ”aha” upplevelser till åhörarna.

Eventet var såsom jag hade tänkt mig, något som jag gärna åker på flera gånger. Så nu blir det att hålla utkik ifall man ser att det ordnas flera gånger.Lämna en kommentar