Vinterns första helg förbi

Så kom vintern till slut. Lördag morgon vaknade man till ett vitt landskap. Min kompis Simba var lite konfys över vad som hänt där ute, så hon sprang in och ut flera gånger.
Att snön kom gjorde att man fick lite vinter-känsla i alla fall. På marknaden där jag var och jobbade igår fick en snögubbe göra besökarna lite sällskap också. Annat som fanns till salu på marknaden var fina bockar gjorda av barr, så tack vare dem fick man lite förtida jul-känslor.
Dagen har gått åt att ladda batterierna här hemma. Har plockat ”och nåssat” lite där det behövts. Men lite jobb har jag inte kunnat undvika att göra, så nu är mera produkter prissatta tills nästa helgs jobb. Jag har också öppnat en webshop för mina produkter. Adressen dit lägger jag ut i senare skede här. Simba har varit mest inne idag; velat vara en famn-katt emedan hon tittat på program som kommit från Barnkanalen 😉
Summa sumarum så har det varit en bra helg, så nu är jag redo att ta emot en ny vecka innehållandes bl.a. träning, skola och jobb.

    

Lämna en kommentar