Träff med missbrukare och deras anhöriga

Fredag kväll spenderade jag några timmar med nyktra missbrukare och deras anhöriga från både Österbotten och Nyland. Det var längesen jag varit på träff med dem, så det var trevligt att få träffa flera gamla bekanta. Men även nya bekantskaper fick jag stifta bekantskap med, vilket är ju också roligt.
På programmet stod diskussion om ”ditt och datt”, skämt och glada miner, njutning av både god mat/dryck samt den magiska solnedgången.


Jag tycker det är intressant att lyssna på andra anhörigas berättelser, hur deras liv med missbrukare i sin närhet ser ut/har sett ut. Samtidigt kan man stötta varann. Men även missbrukares liv är intressant att få ta del av(precis som jag skrev i inlägg här före i bloggen) Åtminstone jag har lärt mig/lär mig mycket av andras berättelser.
Jag hoppas att jag kommer att träffa dessa människor igen i något skede av mitt liv. Och jag vet att en del kommer jag säkert att träffa, kanske alla av dem.

Lämna en kommentar