Tillbaks i bloggvärlden

Mycket har hänt sedan sist, därav tystnaden från mig. Känns nästan som att jag inte varit hemma något under en längre tid, men vad gör väl det då man varit med om flera olika, trevliga saker 🙂 Något som jag verkligen är tacksam över är att jag har ett sådant rikt liv som jag verkligen har, trots min funktionsnedsättning…
Det som tagit mest tid av mina dagar är spelande i revy där jag spelade alltifrån en smått skeptisk svärmor till en sandbils-chaufför. Revyn var extra trevlig att få delta i i år, eftersom den blev populär bland publiken, och vad är nu bättre än det då man agerar 🙂
Vad annat som jag hunnit med och som dessutom var väldigt välkommet, var att jag skaffat en ny bil i egenskap av en ”Chokladpralin”, d.v.s. en brun kompis att åka runt med nu i x antal år. Jag och ”Chokladpralinen” kommer bra överens, trots att han har många nya knappar som jag försöker lära mig på. Det är sådan frihet då man får komma och gå som man vill, man behöver inte vänta på att en taxi ska hämta sig eller någon annan.
Jag har även hunnit skaffa mig ett intyg till över utbildningar, eftersom jag nu kan titulera mig som ”Erfarenhetsexpert inom psykisk ohälsa och missbruk”, en utbildning som jag anser är bra att ha och som jag ser framemot att jobba med. Jag har också deltagit i skolning i mitt försäljningsarbete, skolningar kan man aldrig få för lite av, enligt mig.
Livet har också gått lite i musikens tecken, senast igår deltog jag i en konsert med ”Johnnys Chinchillas”, en väldigt duktig grupp av musikanter som verkligen vet hur man underhåller sin publik. För någon vecka sedan var jag och mina vänner också och lyssnade på det duktiga dansbandet Donnez från Sverige, en av Sveriges absolut bästa och trevligaste dansband om man frågar mig.
Efter det här inlägget kommer jag att lägga upp ett litet fotogalleri över tiden som gått, så får ni se bildligt på mitt liv.
Önskar alla en fin, kommande vecka!

1 reaktion på ”Tillbaks i bloggvärlden”

Lämna en kommentar