Samarbete med Kaléns Boden på Eckerö, Åland

Nu har MaskrosStina´s nyckelringar och halssmycken också hittat till Åland 🙂 Närmare bestämt till Kaléns Boden på Eckerö. Så, har ni vägarna förbi, gå in dit och kika på dem och köp gärna, om ni tycker att de är fina 🙂

Det är så roligt, och jag är så tacksam över alla som visat intresse över att vilja vara återförsäljare till mina specialdesignade produkter, och till kunder som har köpt dom. Det är företaget Callifine(https://www.callifine.net/) i Jakobstad som tillverkar dem.

Pengarna jag får in, så hjälper mig att jobba vidare som erfarenhetstalare inom psykisk ohälsa och funktionsnedsättning. Jag har mycket på gång, bl.a. att jag åker runt som ”Äventyrsrullaren” innebär en del kostnader. Jag har också en dröm om att kunna anställa en kontorsassistent åt mig då ekonomin tillåter.

Vad är mitt syfte i företaget då? Jo, dels att visa att man, trots funktionsnedsättning, kan vara rätt aktiv av sig, bara man har rätt stöd och hjälp till det(det är den s.k Äventyrsrullaren). Dels vill jag också lyfta fram svårigheter som kan förekomma då man sitter i rullstol.

För att se mera av vad jag håller på med, så välkommen att gå in på min hemsida www.maskrosstina.fi Jag finns också på Facebook och Instagram med både MaskrosStina och Äventyrsrullaren sidor.

Lämna en kommentar