Min plats på arbetsmarknaden

Dagens ämne fick jag idén från när jag läste en artikel om personer som nyligen tagit över företag här i nejden.

Jag har nu varit egen företagare(i liten skala), i några år. Och fastän jag var lite svårövertalad då jag blev frågad om jag skulle bli teamledare i företaget, ångrar jag inte det i dagens läge. För det har gått över förväntan och jag trivs med det jag gör. Att jag dessutom har trevliga och hjälpsamma kollegor/hjälpande händer, gör det ännu roligare att jobba. Det är så bra då jag, ganska långt, kan bestämma själv min egen arbetstakt samt att jag också kan jobba en del hemifrån.

Förut sökte jag flera gånger jobb genom att skriva arbetsansökan och kontaktade företag personligen, men för det mesta så blev det ett nej. Därför är jag glad nu att jag hittat ”mitt” jobb, där jag kan få lite extra i plånboken(om inte mycket men alltid något). Men kanske det bästa av allt som kommer ut av det..jag växer som människa då jag får ta lite ansvar och visa arbetsmarknaden att jag duger. 

Och det är precis likadant med mitt uppdrag som Erfarenhetsexpert; jag växer som person och får umgås med folk medan jag får jobba med det jag trivs med.

Så, jag rekommenderar varmt att man provar på dylika jobb som jag har, om man har svårt att platsa på den ”vanliga” arbetsmarknaden.

Lämna en kommentar