Låt oss spela ”minimalism spelet” :)

Ja, så stod det på en FB väns status igår kväll. Av någon anledning så blev jag smått nyfiken vad det handlade om, då hon frågade om någon av hennes FB vänner ville anta utmaningen med henne. Så jag läste, och ja, av någon konstig anledning så hakade jag på ? Jag brukar aldrig annars haka på diverse utmaningar, så inte vet jag vad som flög i mig ?

Så nu har första dagen gått och just har en av mina kattfröknars leksak hamnat i skräpkorgen. Är du rädd att fröknarna ska bli ledsna på mig då de märker att deras ena mus är borta? Nädå, det tror jag inte, för dom har inte lekt med den blåa musen på en längre tid. Men, man vet ju aldrig, mitt i allt kan de komma på tanken att de velat ha det nu då matte varit dum och slängt bort det ?

Oktober månad är lång, och att börja kasta bort/sälja eller ge bort flera saker för varje dag som går, så kan verkligen bli tufft. Men, man vet aldrig före man testat ? Och så får man ju lite städat samtidigt, vilket kan vara bra ?

Här kan läsa mera om vad spelet går ut på: Minimalism spelet Och, till sist..önska mig gärna lycka till ? De som känner mig närmast vet hur det är med mitt kastande av saker ?


Det lite medtagna mösset som får avsluta sin karriär som leksak nu


Lämna en kommentar