Känner mig välmående..

idag, undrar om det har att göra med gårdagen. Den innebar nämligen många fina stunder. Det började redan från morgonstund, då jag både fick oväntad hjälp från förbipasserande, men jag fick också vara till hjälp själv åt en medmänniska, vilket fick mig att känna mig glad; att man som rullstolsburen även kan vara till fysisk hjälp för sin omgivning.
Väl i jobbet fortsatte den fina stämningen; vi pysslade och hade givande diskussioner. Och på kvällen fick man fortsätta med att prata med trevliga personer, som livar upp en trots  en liten förkylning.
Idag jobbar jag med lite ”allt möjligt” Företaget jag säljer åt har börjat med en ny kampanj idag, så där finns det en del arbete. Emellanåt jobbar jag med vänstuge-uppgifter. Men förstås tar jag också tid att vara social med medmänniskor.
Jag vill avsluta detta inlägg med ett passande ordspråk:

Lämna en kommentar