Julen närmar sig..

De senaste dagarna har kretsat en del kring mitt försäljningsarbete. Det är kataloger som ska postas, beställningar ska göras och planeringen över kommande marknader, är i full gång. Är glad att jag har hittat ett jobb som ger mig lite extra klirr i kassan och som jag trivs med. Jag ser verkligen framemot de sista veckorna nu fram tills jul, då jag får umgås med både kunder och andra försäljare runtom i nejden. Och att jobbet dessutom bjuder på ett och annat skratt emellanåt, gör inte det sämre. T.ex. häromdagen var jag tillsammans med min personliga hjälpare på ”postlåda-jakt”, vilket gav ett och annat leende för oss båda 2 innan vi slutligen hittade rätt låda 🙂 Hur som helst, så på lördag bär det av på första marknaden på ett tag.
Men före det ska jag hinna jobba tillsammans med mina vänner på Vänstugan, ta det lilla lugna och sköta om min kära 4-benta vän Simba.

Lämna en kommentar