Full fart redan från början av veckan.

Veckan började jag med ett besök som jag, varje gång det är dags, är smått spänd över. Nämligen hos tandhygienisten. Idag var det dock en av de bättre besöken eftersom jag, för en gångs skull, inte hade så mycket tandsten. Efteråt hann jag med lite ärenden i byn före jag gick hem i kölden. Men trots den bitande känslan i kind och öron så känns det uppfriskande med promenader i cirka -15 graders köld.

Väl hemma var det dags för mina tomtar och annat julpynt att packas ner för den här gången. Men usch vad det blev tomt i lägenheten, längtar nästan redan tills jag får lägga fram tomtarna igen.

Nu på kvällskvisten begav sig både jag och min kära Simba på möte. Ja, ni läste rätt, hon skulle med mig, hon gick inte att stoppa. (Jag hade förstås kunnat lämna henne i lägenheten, men det ville jag inte riktigt med tanke på kölden som råder..) Men, hon är en snäll mötesdeltagare, så det går bra att ha henne med. Nu har vi avrundat kvällen genom lite ”dator-häng” och Simba har tittat på ett av sina favoritprogram på tv, nämligen djurprogram.

1 reaktion på ”Full fart redan från början av veckan.”

Lämna en kommentar