Friluftsdag i OravaisEfter en smått hektisk helg kändes det bra att vara i Oravais några timmar igår och bl.a ta en uppfriskande promenad tillsammans med ett 10 tal andra. Det var föreningen Vaktiva som stod som arrangör.  Vädret skulle dock kunnat vara lite varmare, det var en del friska höstvindar som tog tag i oss.

Föreningen är, för övrigt, en förening vars huvudsyfte är att ordna bl.a friluftsaktiviteter åt personer med funktionsnedsättning. Men även annat trevligt kan komma ”på tals”.

Efter att vi vandrat lite så var det dags för en god lunch vid Kaffestugan. Det var flera som hade samma söndagsplan som oss, så stället var rätt välfyllt. Emellan tuggorna diskuterade vi allt möjligt vad som hänt sedan vi träffades senast med en del av gänget.

Mätta och belåtna tog vi tag i dagens planeringsmöte. Många bra idéer kom fram vad gäller föreningens verksamhet. Så nu är det bara att försöka gå vidare med våra idéer.

Jag har precis blivit medlem i föreningen, och jag ser framemot att vara med i dess verksamhet. Det känns som att föreningen kan vara rätt för mig, eftersom jag gillar att spendera tid i naturen.

Lämna en kommentar