Fördel med att bo på boende i Corona tider

Då verkar det sätta fart igen det här Corona viruset.. Jag, som många andra, har sett framemot att kunna börja röra på mig mera utan att behöva fundera var jag rör mig och med vem…

Då läget är som det är, så är jag tacksam att bo på ett boende som jag gör; att bo i egen radhuslägenhet, men ha folk runt mig dygnet runt. Varför är jag tacksam? Jo, jag känner mig trygg(ifall jag skulle behöva hjälp, så finns hjälpen att fås). Men också det att jag någon att prata med, trots att jag inte kan åka runt och vara social som jag är van vid att göra. Att ha någon att umgås med och prata med, är viktigt för den psykiska hälsan.

Jag bodde ett tag på annat ställe där jag inte hade folk runt mig hela tiden, och under den tiden kom otryggskänslan fram flera gånger trots att det aldrig hände något som skulle ha gjort att jag borde ha fått en sådan känsla.

Så, till sist vill jag ”puffa i” er läsare..Om ni vet någon sitter ensam, ta kontakt med hen och lindra hen´s ensamhet.

Med en önskan om en fortsatt bra helg!

Kafferep med grannar och gäster

Lämna en kommentar