En social vecka är bakom mig.

Jag är en social människa som för det mesta gillar att ha folk runt mig, men ibland händer det förstås att jag också behöver lite egen tid ensam för mig själv med ”bara” Simba som sällskap. Vilket inte heller är ”så bara”, förstås..
Hur som helst, veckan som gått har jag spenderat en del med mina vänner, både gamla och nyfunna vänner. Det underbara vädret som vi fått ta del av, har jag njutit av en hel del, både på arbetstid och på fritiden. 2 dagar i rad har jag spenderat timtals vid en strand där jag och mina vänner har grillat godsaker. Ena dagen fick även några 4-benta vänner vara med, vilket syns på bilderna som jag kommer att visa er här nere.
Jag har även hunnit med att delta i en föreläsning om depression, vilken gav ett och annat bra tips om hur man undviker eller hur man jobbar sig ur en pågående depression.
Igår begav jag mig tillsammans med min ena ”högra hand”, på utflykt till Oravais, där jag fick förmånen att stifta bekantskap med flera nya vänner. Summa sumarum av denna vecka kan jag konstatera att detta internet har hjälpt/hjälper mig mycket i vad gäller det sociala nätverket.
Önskar alla en fin, kommande vecka!Lämna en kommentar