En ”sköta mig själv”-dag

får det bli idag. En dag då jag gör det som känns bäst för mig själv, helt enkelt. Om det blir som jag tänkt, så blir det lite pyssel, deklarerande m.m.
Under de 2 dagar jag inte skrivit i bloggen har jag hunnit med lite allt möjligt, som vanligt. Även att sköta om mig själv lite extra har jag hunnit med i form av att fixa till håret lite tillsammans med frisörskan och så fick jag också träffa min samtalsterapeut; en av mina fina medmänniskor som jag har svårt att vara utan..åtminstone någon längre period. Häromdagen kändes det extra bra, eftersom det varit lite tyngre dagar som jag hade bakom mig.
Dagarna har också innehållit lite möten om min framtid; min framtid som Erfarenhetsexpert och min framtid(sommaren) tillsammans med mina fina extra händer, d.v.s. personliga hjälpare. Igår fick jag dessutom den förmånen att andas in lite sjöluft då vi var på friluftsdag från jobbet, en dag med bl.a. korvgrillning och fin samvaro. Men ”huff” hur rullstolen såg ut då jag kom hem..det bar direkt in i duschen med den, efter lite ”gyttjebad” 😉 Men, sådana smällar man får ta då man ar trevligt 😀
Önskar alla en fortsatt fin helg, kram på er…

Lämna en kommentar